Instrumente

Un fermier eficient este un fermier care folosește la capacitate maximă toate serviciile și instrumentele disponibile, pentru un management de succes al recoltei. Pentru aceasta, am dezvoltat o serie de instrumente și servicii menite să vină în ajutorul tău.

Instrumente utile BASF

Informații meteo detaliate pentru succesul tău în producția agricolă! Vezi prognoza zilei și prognoza pe 8 zile; avertizmente meteorologice severe și grafice pentru evoluția vremii.

Instrument interactiv de diagnosticare pentru determinarea simplă și rapidă a agenților patogeni. Caută mai ușor, aplicând filtre după grupa de culturi, culturi și grup de organisme dăunătoare.

Optimizați costurile, aplicând doza potrivită în funcție de suprafața peretelui foliar. Pentru fungicidele Dagonis® și Revyona®

Soluția digitală îți oferă sugestii de produse doar pe baza nevoilor tale, simplu, rapid și interactiv. Alege problemele cu care de confrunți în cultura ta și vei primi recomandările noastre de produse.

BASF vine în ajutorul tău și îți pune la dispoziție un nou instrument util pentru calcularea necesarului de semințe și a normei de semănat pentru cereale.

Aplicația AgAssist – asistentul digital din buzunarul tău

Fii un fermier informat!

Află informații cu care câștigi teren! Un podcast cu, despre și pentru fermieri.

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările (email sau SMS). Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Te poți abona la informările noastre în 3 pași simpli. Știri, sfaturi, recomandări, rapid și ușor, direct pe WhatsApp.

Aici poți găsi lista completă a partenerilor BASF, precum și distribuitorii produselor BASF

Un fermier eficient e un fermier informat! Accesează materialele informative actualizate BASF România. Broșurile conțin informații utile referitoare la tehnologiile de protecție a plantelor și soluțiile propuse de BASF pentru recolte profitabile.

Aici poți găsi mai multe linkuri și resurse utile, care să vină în sprijinul activităţii tale de la fermă.

Mergi sus