Instrumente

Un fermier eficient este un fermier care folosește la capacitate maximă toate serviciile și instrumentele disponibile, pentru un management de succes al recoltei. Pentru aceasta, am dezvoltat o serie de instrumente și servicii menite să vină în ajutorul tău.

Instrumente utile BASF

Vremea

Informații meteo detaliate pentru succesul tău în producția agricolă! Vezi prognoza zilei și prognoza pe 8 zile; avertizmente meteorologice severe și grafice pentru evoluția vremii.

Ghidul Buruienilor, Bolilor și Dăunătorilor

Instrument interactiv de diagnosticare pentru determinarea simplă și rapidă a agenților patogeni. Caută mai ușor, aplicând filtre după grupa de culturi, culturi și grup de organisme dăunătoare.

Calculator pentru stabilirea dozei de aplicare

Optimizați costurile, aplicând doza potrivită în funcție de suprafața peretelui foliar. Pentru fungicidele Dagonis® și Revyona®

Calculator cereale

BASF vine în ajutorul tău și îți pune la dispoziție un nou instrument util pentru calcularea necesarului de semințe și a normei de semănat pentru cereale.

Fii un fermier informat!

Soluții digitale de la BASF

Aplicația AgAssist – asistentul digital din buzunarul tău

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările (email sau SMS). Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

De acum poți primi noutățile BASF și pe WhatsApp

Te poți abona la informările noastre în 3 pași simpli. Știri, sfaturi, recomandări, rapid și ușor, direct pe WhatsApp.

Lista partenerilor BASF

Aici poți găsi lista completă a partenerilor BASF, precum și distribuitorii produselor BASF

Descarcă materiale informative

Un fermier eficient e un fermier informat! Accesează materialele informative actualizate BASF România. Broșurile conțin informații utile referitoare la tehnologiile de protecție a plantelor și soluțiile propuse de BASF pentru recolte profitabile.

Link-uri utile

Aici poți găsi mai multe linkuri și resurse utile, care să vină în sprijinul activităţii tale de la fermă.

Mergi sus