Votează cea mai frumoasă etichetă de sticlă de vin românesc

În 2020, tu poți decide care dintre vinurile finaliste în concursul național “Povești cu vinuri românești” merită recunoașterea pentru Cea mai frumoasă etichetă.

Dacă iubești vinurile românești, votează și tu în perioada 21-27 octombrie și poți câștiga un tirbușon electric util pentru viitoarele tale degustări, prin tragere la sorți.

Accesează regulamentul complet al concursului nostru aici și începe să votezi!

Opțional, poți decide să distribui concursul sau imaginile preferate pe profilul personal sau către altcineva care s-ar bucura să contribuie la desemnarea etichetei câștigătoare.

După ce se încheie votul, urmează stabilirea câștigătorului premiului pentru Cea mai frumoasă etichetă. Numele acestuia este anunțat în cadrul marii finale a concursului “Povești cu vinuri românești” pe 28 octombrie și ulterior pe pagina Facebook BASF Agricultural Solutions România . Mulțumită votului tău, câștigătorul va primi nu doar recunoaștere, ci și un premiu special.

Aceasta este a cincea ediție a concursului național “Povești cu vinuri românești”, ediția a V-a, prin care compania BASF încurajează și susține activ viticultorii locali mici și mijlocii. La edițiile anterioare, concursul de etichete se desfășura în cadrul galei de premiere, însă anul acesta am decis să le dăm puterea de decizie celor care susțin producătorii chiar la raft, alegând vinuri românești.

Culturi similare

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările (email sau SMS). Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Abonează-te acum

Ne puteți găsi de acum și pe Facebook!

Nu uita să dai like paginii noastre pentru a fi la curent cu ultimele știri, dar și pentru a afla sfaturi oferite de colegii noștri.

Accesează pagina
Mergi sus