Ce spun fermierii: Zamfir Dumitru

La finalul lunii aprilie, am discutat despre impactul coronavirusului asupra meseriei de fermier cu Zamfir Dumitru, legumicultor din comuna Băleni, județul Dâmbovița.

În mod normal, acesta își valorifica producția la Piața Crângași din București. Aducea acolo rodul celor 3.000 de metri de solarii și 5.000 de metri de câmp cultivat: tomate, ardei, morcovi, ceapă, verdețuri, salată.

Iată cum vede acesta situația actuală și ce mesaj are pentru cumpărătorii români:

Materialul face parte din inițiativa “ Mulțumim fermierilor ”, prin care BASF susține micii fermieri care traversează această perioadă dificilă. Invităm fermierii să intre pe site în secțiunea dedicată , unde vor găsi interviuri cu fermierii care au reușit să-și stabilizeze fluxurile de vânzare în această perioadă, sfaturi pentru micii producători, informații despre cum se pot vinde sau promova produsele online și până la articole de specialitate pentru protecția culturilor.

Culturi similare

Agricultura nu stă pe loc. #MulțumimFermierilor

Fermierii noștri au ales să continue activitatea. Ei nu pot spune ”stăm acasă”. Ei lucrează pentru noi toți. Pentru aceasta, le mulțumim din inimă!

Vezi cum îi putem ajuta

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările (email sau SMS). Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Abonează-te acum
Mergi sus