BASF Agricultural Solutions România
Agricultură

Descoperă oferta de produse BASF pentru anul 2019

14 dec. 2018

Vezi noutățile acestui sezon și descarcă catalogul de produse pentru 2019

Noi, cei de la BASF Agricultural Solutions România lucrăm împreună cu fermierii pentru o agricultură durabilă și un mediu înconjurător sănătos. BASF dezvoltă în permanență produse și soluții inovatoare pentru controlul dăunătorilor, buruienilor sau agenților patogeni.

Orice fermier știe că recoltele mari și de calitate sunt cruciale. De aceea, produsele noastre te pot ajuta să atingeți aceste obiective, în condițiile în care agricultura este mai complexă ca niciodată, iar provocările sunt zilnice, de la vremea imprevizibilă, la controlul dăunătorilor și managementul fermei. Pentru aceasta, vrem să devenim un partener de încredere pe teren pentru fiecare fermier, să înțelegem cât mai bine perspectivele și problemele lor, pentru a putea oferi produse cu eficacitate cât mai bună și soluții care să îi ajute să depășească orice provocare.

Acum ai mai multe posibilități de a te dezvolta împreună cu BASF

În acest scop, am conectat gândirea noastră inovatoare cu o serie de acțiuni concrete, dezvoltând BASF Agricultural Solutions în permanență. Portofoliul nostru complex de produse a fost îmbogățit în 2018 cu un nou sector de activitate: producția de semințe. Achiziția efectuată de BASF are un impact masiv, BASF devenind astfel al patrulea mare jucător mondial în domeniul semințelor și al protecției plantelor. Totodată, putem oferi acum fermierilor opțiuni reale de decizie într-o industrie aflată în curs de consolidare, acționând de-a lungul întregului ciclu de producție – de la semințe, la recoltare.

Noul portofoliu de semințe de rapiță

Începând din acest sezon, puteți beneficia de gama BASF de hibrizi performanți de rapiță de cea mai bună calitate, adaptați pentru condiții agro-climatice diferite. Portofoliul nostru de hibrizi de rapiță de iarnă și de primăvară oferă fermierilor performanțe ridicate prin:

  • Eforturile constante de a obține semințe cu randament și calitate superioară
  • Gama variată de hibrizi de rapiță de primăvară și iarnă
  • Varietăți de hibrizi cu rezistență la iernare și toleranță la acțiunea erbicidelor Clearfield®

În acest moment, BASF Agricultural Solutions comercializează 30 de hibrizi de rapiță în 28 de țări din toată lumea. Toate semințele de rapiță BASF beneficiază de un program de ameliorare de cea mai bună calitate, material semincer de puritate ridicată și adaptabilitate la condițiile locale de mediu. În România, BASF comercializează 9 hibrizi de rapiță, perfect adaptați condițiilor locale.

Descoperă oferta de hibrizi de rapiță BASF

Noile produse BASF pentru o agricultură de succes

În fiecare an BASF investește aproximativ 9 procente din cifra de afaceri a grupului în cercetare-dezvoltare, cu scopul de a pune la dispoziția fermierilor noi produse eficiente, care să-i ajute să aibă succes.

Între noutățile anului 2019 se numără inovatorul fungicid Systiva® 333 FS, aplicat odată cu tratamentul semințelor de cereale, regulatorul de creștere pentru pomii fructiferi Regalis® Plus, sistemul performant de producție Clearfield® Plus, precum și inoculanții pentru soia HiCoat® Super Soy. Acestea se adaugă portofoliului tehnologic BASF de produse pentru protecția plantelor, precum erbicidele, fungicidele sau insecticidele deja cunoscute. BASF oferă și o serie întreagă de tehnologii de protecție pentru principalele culturi agricole (cereale, floarea-soarelui, rapiță, soia, vița de vie, tomate, cartof sau măr), precum și alte produse de interes pentru fermieri (aditivi furajeri, pardoseli Ucrete, termoizolații sau hidroizolații).

Priaxor® EC

Priaxor® EC este cel mai avansat fungicid pentru cereale, creat vreodată de BASF. Având în formularea sa noua substanță activă fluxapiroxad, fungicidul garantează o bună vitalitate a plantelor. Priaxor® EC este partenerul perfect în câmp, deoarece combină un control complet, preventiv și curativ al bolilor, cu efecte benefice asupra vitalității plantelor, astfel încât plantele devin mai rezistente la factorii de stres externi, precum seceta. Folosind Priaxor® EC, vei avea siguranța unor producții ridicate și mult mai sănătoase.

Systiva® 333 FS

Systiva® 333 FS este primul fungicid cu protecție foliară prin tratamentul seminței. Produsul conține 333 f/l fluxapiroxad și se poate folosi pentru grâu și orz. Spectrul de combatere cuprinde boli precum septorioza, făinarea, mucegaiul de zăpadă, pătarea reticulară sau sfâșierea frunzelor de orz. Systiva se aplică odată cu tratamentul seminței și poate aduce două beneficii semnificative pentru fermieri: În anii secetoși poate elimina necesitatea aplicării primului tratament fungicid, iar în anii prielnici apariției bolilor contribuie la posibilitatea de a amâna aplicarea fungicidului în T1, fără a vă face griji în legătură cu urgența tratamentului foliar în primăvară. Nefiind nevoie de pulverizarea în vegetație, Systiva® 333 FS îți poate economisi atât timp, cât și bani. Mai mult, Systiva® 333 FS oferă și beneficii fiziologice AgCelence®.

Pulsar® Plus

BASF înțelege nevoile fermierilor și provocările cu care se confruntă aceștia în cultivarea culturii de floarea soarelui. Pulsar® Plus este un erbicid cu formulare specială pentru floarea-soarelui Clearfield® Plus, oferind aderență superioară pe plantă și un control de încredere al buruienilor. Erbicidul Pulsar® Plus oferă și beneficii suplimentare care optimizează controlul buruienilor mono și dicotiledonate datorită caracteristicilor speciale ale formulării sale. Astfel, folosind sistemul de producție Clearfield® Plus la floarea soarelui, vei beneficia de o combatere superioară a buruienilor, comparativ cu alte sisteme similare de producție.

Pachetul Rekord Max

Pachetul Rekord® Max este soluția postemergentă completă, cu un spectru larg de combatere a buruienilor monocotiledonate și dicotiledonate, inclusiv a celor perene, din cultura de porumb. Pachetul este alcătuit din produse ce conțin substanțe active cu mod de acțiune sistemic, efectul acestora fiind îmbunătățit de adjuvantul Dash® HC pentru o combatere eficientă a tuturor buruienilor din cultura de porumb. Rekord Max conține erbicidul Samson® Extra 6 OD, erbicidul Callam® și adjuvantul Dash® HC.

Retengo®

Fungicidul Retengo® cu efecte AgCelence® reprezintă o soluție pentru îmbunătățirea cantității și calității producției la floarea-soarelui și porumb. Retengo®, unul dintre cele mai inovative fungicide disponibile, este omologat pentru controlul bolilor, având și efecte fiziologice. La floarea-soarelui, produsul combate boli precum Phomopsis (pătarea brună și frângerea tulpinilor), Phoma (pătarea neagră), Alternaria (alternarioză) și secundar Sclerotinia (putregaiul alb). Retengo® controlează un spectru larg de boli, îmbunătățește eficiența creșterii plantelor și mărește toleranța la stres, rezultând numeroase beneficii pentru culturile de floarea-soarelui, porumb și cereale.

Medax® Top

Medax® Top este un regulator de creștere a plantelor, inovator şi flexibil care asigură protecţia recoltelor de cereale, fiind destinat fermierilor care doresc să-şi asigure investițiile în cultură și să maximizeze profitul. Combinația unică de substanțe active (mepiquat clorură și prohexadion-calciu) asigură un efect sinergic pronunțat, din care rezultă trei mari beneficii: reducerea riscului de cădere a plantelor, consolidarea rădăcinilor și flexibilitatea în aplicare.

HiCoat® Super Soy

Inoculanții de la BASF de ultimă generație sunt rezultatul celor mai recente descoperiri științifice în domeniul tratamentelor biologice și al inoculanților, BASF fiind lider mondial în cercetarea, dezvoltarea și producția de inoculanți pentru leguminoase. Tehnologia HiCoat® Super Soy este destinată companiilor producătoare de semințe, având numeroase avantaje pentru fermieri.

Pentru parrtenerii noștri din horticultură, am creat un catalog special de produse, tehnologii de protecție și informații utile cu privire la culturile de legume și fructe, problemele acestora și bunele practici de aplicare a tratamentelor cu produse pentru protecția plantelor. Începând din 2019, în portofoliul de produse horticole BASF intră și Regalis® Plus .

Regalis® Plus

Regalis® Plus este primul regulator de creștere pentru pomii fructiferi omologat în România. Produsul se adresează în special pentru horticultorii care exploatează culturi de măr, păr și prun în sistem intensiv și super-intensiv. Regalis® Plus are o triplă acțiune: regulator de creștere (reduce creșterea lăstarilor), optimizare a producției (asigură producții mari și constante, cu fructe uniforme, de o mai bună calitate) și îmbunătățește rezistența plantei la factorii de stres. Pe lângă acestea, Regalis® Plus facilitează și luptă împotriva focului bacterian (pentru culturile de măr, păr și gutui).

Sercadis®

Sercadis® asigură o eficacitate excelentă în combaterea făinării la vița de vie, a rapănului și făinării la măr și păr. Fungicidul are o bună rezistență la spălare, asigurând o performanță ridicată inclusiv în condiții climatice dificile. Produsul conține 300 g/l fluxapiroxad, substanță activă cu o structură moleculară unică, ce-i asigură mobilitate deosebită în interiorul plantei.

Dacă ești interesat de tehnologiile și produsele BASF, nu rata seria de simpozioane de iarnă ale companiei. Acestea se vor desfășura în toată țara, începând din luna ianuarie 2019.

Mergi sus