A VI-a ediție a concursului de vinuri, la final

Ne pregătim deja pentru următoarea ediție a concursului ”Povești cu vinuri românești”

La Viniata, concursul de vinuri organizat de BASF și ADAR, a fost un șir de note muzicale ce au însoțit cele patru etape regionale, o explozie de arome amestecate cu soarele strălucitor și notele ușor sărate ale mării în finala celei de-a șasea ediții.

Vinurile au crescut în intensitate din punct de vedere gusto-olfactiv de la o ediție la alta și fiecare îți spune propria poveste prin intermediul BASF și ADAR (Asociația Degustătorilor Autorizați din România).

De data aceasta, poveștile au fost așezate pe portativ, iar arcușul meșterilor oenologi a mângâiat cu delicatețe fiecare boabă de strugure pentru a surprinde momentul coacerii și tipicitatea soiului. Să fii jurat este o adevărată provocare pentru experiența și profesionalismul celui ce apreciază vinul înscris în concurs.

Astăzi se combină tehnologii noi de cultivare și întreținere a viței de vie cu metode moderne de vinificație pentru a obține albul, rose-ul sau roșul strălucitor al celor ce iubesc poama și vinul.

Tocmai de aceea, conceptul ”Smart Technology” se înscrie pe traiectoria modelului de combatere integrată a bolilor la vița de vie, oferind soluții de încredere fermierilor.

Acum știm cine au fost finaliștii acestei ediții, câștigătorii și-au primit laurii, iar nouă, organizatorilor, ne rămâne bucuria de a continua să sprijinim via, vinul și, de ce nu, să informă consumatorii despre aceste comori prin intermediul minunatelor Povești cu vinuri românești. Așadar, vă așteptăm la anul, la cea de-a VII-a ediție a concursului național de vinuri, organizat de BASF în colaborare cu ADAR!

Robert Ionuț Băicoianu, Sales Manager

Culturi similare

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările (email sau SMS). Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Abonează-te acum

Povești cu vinuri românești, ediția a VII-a, 2022

Pășește printre stelele vinului românesc. S-au ales vinurile câștigătoare la Marea finală.

Vezi marii câștigători

De acum poți primi noutățile BASF și pe WhatsApp

Te poți abona la informările noastre în 3 pași simpli. Știri, sfaturi, recomandări, rapid și ușor, direct pe WhatsApp.

Mai multe detalii
Mergi sus