BASF Agricultural Solutions România
Agricultură

Încep simpozioanele de iarnă BASF 2019

19 dec. 2018

Echipa de specialiști BASF va prezenta noul portofoliu de produse în toată țara, începând din 15 ianuarie 2019

BASF dă startul unei noi serii a simpozioanelor de iarnă pentru fermieri. Acestea marchează startul noului sezon în agribusiness. Evenimentele de iarnă se vor desfășura într-un turneu național, care va ajunge în cele mai mari orașe din țară.

Primul eveniment va avea loc pe 15 ianuarie 2019, la Hotel Del Mar, în stațiunea Mamaia, de la ora 10:00. Cel de-al doilea simpozion se va desfășura pe 17 ianuarie, la Brăila. Evenimentul va începe la ora 10:00 și va avea loc la Regal Events Ballroom. Fermierii din Călărași și zonele adiacente sunt așteptați pe 22 ianuarie, la Centrul Cultural Județean din Călărași, sala Barbu Știrbei. Pe 24 ianuarie va avea loc al patrulea eveniment, la Giurgiu, în cadrul restaurantului Perla.

După aceasta, echipa BASF va ajunge în zona de sud. Prima oprire aici va fi la Alexandria, la Hotel Edma, pe 29 ianuarie. Urmează simpozionul de la Craiova, pe 31 ianuarie, la Oltenia Ballroom. Nu am uitat nici de fermierii din Transilvania. Evenimentele BASF vor continua cu Timișoara, pe 5 februarie, la Venue Ballroom & Events. Penultima oprire va fi la Oradea, pe 7 februarie, unde fermierii sunt așteptați la Opera Events. Ultimul eveniment din seria simpozioanelor de iarnă va avea loc în Moldova, pe 12 februarie. Acolo vor fi așteptați fermierii din nordul și nord-estul țării. Simpozionul va avea loc la Iași, la Hotel Internațional.

Vezi lista detaliată a simpozioanelor de iarnă BASF 2019 .

Mergi sus