Ce părere au fitofarmaciștii cu experiență despre produsele BASF

VIDEO: Interviu Lavinia Iordache, administratorul fitofarmaciei Ecolavigne din Ploiești

Doamna Lavinia Iordache are o experiență de peste 22 de ani în domeniul horticulturii și protecției plantelor, de ambele părți ale ”baricadei”: a activat atât în sectorul de producție, administrând timp de șapte ani o fermă viticolă, dar și în cel de distribuție a produselor fitosanitare, domeniu în care a intrat încă din 1997.

În calitate de comerciant de produse fitosanitare, doamna Lavinia Iordache recomandă cu încredere produsele companiei BASF, având siguranța calității lor, certificată nu numai de informațiile și testele efectuate de compania noastră, ci mai ales de clienții care le-au utilizat: fermieri care au fost mulțumiți de rezultatele produselor BASF și care solicită să le includă în schemele de tratament an de an.

Ne puteți împărtăși o poveste de succes cu un produs BASF?

O poveste de succes, spunem noi, este produsul Cabrio® Top. Fiind situați în apropierea bazinului viticol Dealu Mare, în această zonă sunt probleme destul de mari în perioada înfloritului, sunt infecții masive cu mană. Și atunci, noi am introdus produsul Cabrio® Top în schema de tratament, atât spre sfârșitul înfloritului, cât și în perioada de creștere intensă a boabelor.

Produsul și-a dovedit eficiența. În plus, starea generală a plantei, în special în perioadele de stres hidric a fost foarte bună. Spre surprinderea noastră, la începutul acestui an, o mare parte dintre clienții cu care colaborăm hotărâseră deja să folosească acest produs în majoritatea etapelor de tratament. A trebuit cumva să le oferim alternative, să nu folosim un singur produs în toate etapele de dezvoltare a plantei. Și atunci le-am oferit o soluție alternativă, tot de la BASF, precum Acrobat® MZ 69 WG cu Vivando® , să menținem o alternanță a produselor de-a lungul vegetației.

Noi ne aprovizionăm cu produsele BASF prin distribuitorul Chemark ROM și totodată acesta ne pune la dispoziție tot suportul tehnic necesar prin pliante, materiale informative, invitații la simpozioane la care participăm și unde ne sunt prezentate aceste produse.

Noi, în calitate de distribuitori pentru micii producători, suntem conștienți de toată munca de cercetare și tehnologiile de ultimă oră pe care aceste produse le înglobează.

Recomandați cu încredere produsele BASF în fitofarmacia dvs.?

Încă de la început, de când am deschis această fitofarmacie, comercializăm cu încredere produsele BASF. Printre acestea se numără: Acrobat® MZ 69 WG, Polyram® DF , Vivando®, Bellis® , Cabrio® Top, Signum® , Fastac® Active , Stomp® Aqua . Așadar, vindem majoritatea produselor furnizate de BASF.

În general, noi ne axăm pe produsele microambalate, având ca destinație micul producător. Din experiența noastră, produsele BASF au o pondere și o importanță mare, ca gamă comercializată. În primul rând noi, ca și distribuitori, am căpătat încredere în ele și le recomandăm mereu cu foarte mare siguranță.

Avem în spate și efectul acestor ani. În decursul timpului clienții ne-au confirmat efectele și tot ceea ce am primit ca informație de la BASF. Așa că noi, în toate programele de tratament recomandăm cu absolută încredere aceste produse și preocuparea noastră este ca și clienții noștri să înțeleagă perfect momentele de aplicare și dozele, să le folosească corespunzător, pentru a avea satisfacție deplină.

Surprinzătoare pentru noi este această deschidere a micilor producători pentru noile produse BASF. Probabil că încrederea pe care o au în această companie, având, de-a lungul timpului, experiența folosirii cu succes a produselor deja clasice, îi determină să nu fie reticenți, cum ne-am fi așteptat noi, în implementarea unor produse de nouă generație.

De exemplu, produsele precum Signum®, Bellis®, Cabrio® Top se bucură de succes și nu am întâmpinat absolut deloc reticență din partea producătorilor, atunci când le-am recomandat. Mai mult, au fost folosite, iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor.

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările (email sau SMS). Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Abonează-te acum

Produsele BASF

Descoperă gama de produse adaptate nevoilor tale

Listă produse
Mergi sus