Conferința Națională a Fitofarmaciștilor, prilej pentru noi experiențe

Cum s-a desfășurat ediția de anul acesta

În perioada 21 – 23 septembrie a avut loc la Strasbourg, Franța, Conferința Națională a Fitofarmaciștilor organizată de BASF și Chemark Rom.

A fost un arc peste timp și spațiu în care s-au adunat noi experiențe din partea celor mai importanți fitofarmaciști din România. Alături de BASF și Chemark Rom, ei au devenit cu această ocazie Ambasadori ai Culturilor .

Au fost abordate și adaptate specificului acestei activități concepte noi, precum Smart Technology , produse și substanțe active de ultimă generație precum Tessior®, mefentrifuconazol, flocoumafen, sau proiecte în derulare, precum aplicația BASF QUIZ.

Inclusiv posibilele eliminări de pe listele produselor de protecția plantelor a unor produse au fost trecute în revistă, ocazie cu care a fost comunicat faptul că produsele pe bază de metiram (Cabrio® Top și Polyram® DF) se mențin în oferta BASF cel puțin până la jumătatea anului 2024. Am reîntâlnit vechi parteneri, profesioniști care au făcut față provocărilor ultimilor ani și care vor continua să se adapteze schimbărilor de orice fel, să pună în practică recomandări și produse de ultimă generație pentru creșterea vânzărilor și notorietății în fața clienților.

Robert Ionuț Băicoianu, director vânzări culturi horticole, BASF Agricultural Solutions România

De acum poți primi noutățile BASF și pe WhatsApp

Te poți abona la informările noastre în 3 pași simpli. Știri, sfaturi, recomandări, rapid și ușor, direct pe WhatsApp.

Mai multe detalii

Profită de ofertele speciale BASF

Descoperă ofertele speciale și pachetele tehnologice BASF.

Vezi promoțiile BASF

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările (email sau SMS). Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Abonează-te acum
Mergi sus