BASF Agricultural Solutions România
Agricultură

Produsele BASF pentru vie, prezentate la Crama Gârboiu

Vezi detalii despre eveniment

Parteneriatul clădit în ultimii ani între BASF Agricultural Solutions România și Crama Gârboiu a atins poate cel mai înalt nivel de încredere în 2021. Lotul nostru demonstrativ a primit girul de a fi amplasat în tarlaua în care își începe desăvârșirea unul dintre cele mai reprezentative vinuri ale cunoscutului producător vrâncean: Feteasca Neagră din gama Bacanta.

Aici tehnologia prevede inclusiv îndepărtarea unui număr important de ciorchini pentu a putea menține constantă calitatea ridicată a strugurilor dar și o excelentă stare de sănătate prin care să ne asigurăm că plantația va avea o lungă perioadă de viață.

În același ton, lucrările solului sau starea fito-sanitară a plantației au fost aduse la nivel de artă de către ing. Cristi Cătănoiu, responsabil cu buna desfășurare a activității în plantația viticolă. El este și cel care reușește mereu să pună în aplicare tehnologii moderne de producție.

Pe lângă produsele consacrate, Cabrio® Top , Vivando® sau Cantus® , fermierii, distribuitorii și fitofarmaciștii prezenți la întâlnirea organizată la Dragosloveni au evaluat și noile substanțe active care se regăsesc pe lista produselor BASF pentru protecția viței de vie: fosfonați de potasiu, fluxapiroxad sau pirimetanil.

Produsele BASF confirmă de la an la an beneficii inteligente pentru fermieri, iar din planurile lor nu lipsesc soluțiile dovedite în timp pentru a proteja vița de vie în cele mai vulnerabile momente de creștere și dezvoltare. Iar pe cei care ajung în această zonă îi putem asigura că vor fi încântați de vița de vie, de vinurile obținute, dar și de ultma investiție în sala de degustare și magazinul de vinuri ale Cramei Gârboiu.

Carmen Stoica, Senior Sales Representative - culturi speciale zona Est
Robert Băicoianu, Sales Manager - culturi horticole

Povești cu vinuri românești, ediția a VII-a, 2022

Pășește printre stelele vinului românesc. S-au ales vinurile câștigătoare la Marea finală.

Vezi marii câștigători

De acum poți primi noutățile BASF și pe WhatsApp

Te poți abona la informările noastre în 3 pași simpli. Știri, sfaturi, recomandări, rapid și ușor, direct pe WhatsApp.

Mai multe detalii

Află prognoza meteo

Vremea detaliată pentru fermieri.

Informații detaliate aici

Ce tratamente poți face dacă ai o suprafață mică de viță de vie

Tratamente și doze de aplicare dacă folosești pompa de spate sau atomizor

Vezi recomandările BASF

Echipa vânzări BASF din zona ta

Ai întrebări despre produsele noastre?

Contactează-ne acum

Produsele BASF

Descoperă gama de produse adaptate nevoilor tale

Listă produse

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările la newslettere și alte comunicări prin SMS. Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Abonează-te acum
Mergi sus