Seria de simpozioane de iarnă BASF – din nou un succes

Peste 2500 de fermieri, distribuitori și parteneri au luat parte la evenimentele BASF

Simpozioanele BASF organizate la început de an la nivel național au devenit deja o tradiție pentru fermieri. Peste 2500 de participanți au luat parte la cele 9 evenimente desfășurate de divizia BASF Agricultural Solutions România în cele mai importante regiuni agricole din țară.

Organizate sub conceptul curselor din sporturile cu motor, evenimentele au pus accent pe performanță și condițiile necesare pentru a o obține, făcând o paralelă interesantă cu acțiunea de pe circuit. Numele ales nu a fost întâmplător: ”Circuitul Performanței în AgriBusiness” a pus pe grila de start nu doar profesioniștii din domeniu ci și produsele profesionale, disponibile în gama BASF pentru noul sezon 2019.

Am observat de-a lungul timpului o creștere constantă a interesului pentru soluții inovatoare în domeniul agriculturii. Cercetările din cadrul BASF continuă, iar oamenii noștri de știință caută în mod activ noi soluții pentru fermierii din România, care să fie în același timp relevante și potrivite problemelor pe care le întâmpină. Consider că, la fel ca înaintea unei curse de mare viteză, fermierii au nevoie de o pregătire serioasă pentru noul sezon, iar produsele noastre, asemeni celor mai performante mașini de curse, vor fi mereu în fruntea clasamentului în industria agricolă”, a fost discursul cu care Marijan Tomsic, country manager BASF România, a dat startul evenimentelor.

Rând pe rând, produsele vedetă au defilat pe scenă, asemenea piloților pe grila de start, înaintea oricărui Grand Prix. Pulsar® Plus , Rekord™ Max , Pictor® , Systiva® 333 FS , Retengo® sau Priaxor® EC au fost doar câteva dintre numele importante aliniate la grila de start. Nu au lipsit nici noile vedete ale echipei BASF: portofoliul de semințe InVigor, care marchează intrarea BASF într-un nou domeniu, sau pachetele tehnologice promoționale dedicate fermierilor care vor să prindă viteză în cursa spre recolte bogate și de calitate.

Le mulțumim pe această cale tuturor participanților care ne-au fost alături în seria de evenimente organizate în țară, pentru interesul și încrederea acordate, ca de fiecare dată, echipei și produselor noastre. Cunoștințele noastre și tehnologia de ultimă oră ne ajută să comunicăm deschis cu fermierii din toată țara, pentru a le oferi posibilitatea de a obține recolte bogate. Pentru noi, dezvoltarea unor relații puternice cu clienții reprezintă unul dintre obiectivele principale. Ne dorim să fim mereu alături de ei, pentru a putea aduce pieței de consum produse agricole cât mai sănătoase și mai nutritive.

Echipa BASF Agricultural Solutions România

Mergi sus