Tehnologii de viitor, soluții economice în prezent

Acesta a fost titlul sub care compania BASF Agricultural Solutions România a fost partener la evenimentul organizat în data de 28 mai 2022 în localitatea Topraisar, județul Constanța.

La eveniment au participat, alături de Mihaela și Petre Mihai (în calitate de organizatori dar și proprietari ai companiei Mad Sol Agro) circa 130 de legumicultori din zona de sud a județului Constanta.

A fost momentul în care noii colegi din echipa culturi horticole BASF au făcut cunoștință și au schimbat impresii cu participanții. Astfel, Marius Andone, Matei Gherasim și Florin Gheorghiu au prezentat conceptul Smart Technology de la BASF, soluții si rezultate pentru legumicultori.

Beneficii precum: lipsa infecțiilor, protecție în perioade vulnerabile, lipsa reziduurilor sau timp de pauză favorabil vin în completarea spectrului larg de combatere a buruienilor, bolilor și dăunătorilor la culturile de tomate, ardei și vinete a unor produse din portofoliul BASF precum: Stomp® Aqua, Stratos® Ultra, Signum®, Cabrio® Top, Scala®, Dagonis®, Alverde®.

A urmat vizita în solariile din Topraisar, acolo unde primele tomate și primii castraveți se livrează deja către piață si unde tehnologia BASF, alături de alte companii asigură o stare de sănătate impecabilă atât culturilor, cât și consumatorilor.

Mulțumim partenerilor Mad Sol Agro și Chemark pentru organizarea și desfășurarea acestei întâlniri, având convingerea faptului că lucrul bine făcut are și un gust pe măsură.

autor: Robert Băicoianu

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările (email sau SMS). Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Abonează-te acum

De acum poți primi noutățile BASF și pe WhatsApp

Te poți abona la informările noastre în 3 pași simpli. Știri, sfaturi, recomandări, rapid și ușor, direct pe WhatsApp.

Mai multe detalii

Cum se calculează doza de produs pentru suprafețele mici și foarte mici

Vezi tabelul de conversii pentru produsele BASF disponibile sub formă de microambalaj

Citește recomandările

Acest produs este disponibil sub formă de microambalaj

Poate fi achiziționat în fitofarmacii sau prin intermediul distribuitorilor autorizați

Vezi detalii și de unde poți cumpăra
Mergi sus