Povești cu vinuri românești 2016

CONCURS: Alegem cele mai bune vinuri produse de viticultorii români mici și mijlocii - ediție încheiată

BASF și ADAR spun povești cu vinuri românești. Înscrie-te în concursul de vinuri și poți câștiga marele premiu: unul dintre cele 3 kit-uri de promovare a afacerii tale, în valoare de 5.000 de euro fiecare!

Producătorii mici și mijlocii de vinuri din România sunt invitați să participe la concursul „Povești cu vinuri românești” pentru șansa de a câștiga marele premiu de 5.000 de euro, cu care să își promoveze vinul în toată țara. BASF si Asociația Degustătorilor Autorizați din România vor alege cele mai bune vinuri albe, roșii și roze și îi vor premia pe producători cu un kit la alegerea lor: crearea unei identități de brand pentru vinul lor, dezvoltarea unui magazin online sau închirierea unui spațiu de expoziție în Mall Promenada, din București. În plus, câștigătorii vor fi promovați în articole de pe site și prin newsletterele BASF.

Înscriere:

Pot participa la concursul ”Povești cu vinuri românești” toți producătorii mici și mijlocii de vinuri din Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia, Transilvania și Banat, care cultivă viță de vie pe o suprafață de maximum 100 ha.

Etapa națională va avea loc pe 18 mai, la Alba Iulia. Participanții trebuie să trimită pentru jurizare probe din vinurile selectate de juriu ă cadrul etapelor regionale.

Juriul format din oenologi și degustători profesioniști, membri ADAR, va desemna în cadrul etapei naționale 3 vinuri câștigătoare, câte unul pentru fiecare categorie (vin alb, vin roze, vin roșu).

În plus, venind la evenimentul BASF, poți afla și care sunt cele mai bune metode prin care îți poți proteja cultura de viță de vie.

Mergi sus