Ce spun fermierii: Ștefan Dima

În mod obișnuit, legumicultorul Ștefan Dima își valorifică producția la piața agroalimentară din Pucheni, București, și prin intermediul furnizorilor din comuna sa – Colibași, jud. Giurgiu.

Din cauza stării de urgență, când nu a mai putut oferi produse la piață, inițial a observat o scădere a cererii. Acum remarcă totuși o îmbunătățire a situației, odată cu scăderea importurilor. Iată cum își prezintă cultura și cu ce recomandări vine către consumatorii români care vor să susțină producția locală.

Materialul face parte din inițiativa “ Mulțumim fermierilor ”, prin care BASF susține micii fermieri care traversează această perioadă dificilă. Invităm fermierii să intre pe site în secțiunea dedicată , unde vor găsi interviuri cu fermierii care au reușit să-și stabilizeze fluxurile de vânzare în această perioadă, sfaturi pentru micii producători, informații despre cum se pot vinde sau promova produsele online și până la articole de specialitate pentru protecția culturilor.

Culturi similare

Agricultura nu stă pe loc. #MulțumimFermierilor

Fermierii noștri au ales să continue activitatea. Ei nu pot spune ”stăm acasă”. Ei lucrează pentru noi toți. Pentru aceasta, le mulțumim din inimă!

Vezi cum îi putem ajuta

Ne puteți găsi de acum și pe Facebook!

Nu uita să dai like paginii noastre pentru a fi la curent cu ultimele știri, dar și pentru a afla sfaturi oferite de colegii noștri.

Accesează pagina

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările (email sau SMS). Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Abonează-te acum
Mergi sus