CONCURS: Viticultorii mici și mijlocii pot câștiga un premiu de 5.000 de euro pentru cel mai bun vin

BASF si Asociația Degustătorilor Autorizați din România vor să afle povestea celui mai bun vin. Cum te poți înscrie

BASF si ADAR spun povesti cu vinuri românești. Alături de cei mai buni oenologi din România, vrem să alegem vinuri care merită un premiu pe măsură. De aceea dăm ocazia producătorilor mici și mijlocii, care cultivă viță de vie pe suprafețe de maximum 100 de hectare, să își facă vinul cunoscut prin intermediul concursului ”Povești cu vinuri românești” .

Premiul e pe măsură. BASF le dă posibilitatea câștigătorilor să își promoveze vinurile pe plan național, cu ajutorul unui kit de promovare a afacerii, în valoare de 5.000 de euro. Astfel, câștigătorii vor putea opta pentru dezvoltarea unui magazin online, închirierea unui spațiu pentru expoziție în Mall Promenada, din București, sau un pachet de identitate de brand.

Concursul se va desfășura în două etape, în perioada 18 februarie – 18 mai 2016. Fiecare participant poate înscrie maximum trei tipuri de vin, din categoria roșu, alb sau roze. Poți obține invitația de participare la concurs de la reprezentantul zonal BASF.

Marele premiu: kit de promovare a afacerii în valoare de 5.000 de euro

Pentru jurizare, trebuie să aduci minim 3 sticle din fiecare tip de vin înscris la una dintre locațiile regionale. Vino și cu fișa de participare completată. O vei primi tot de la reprezentantul tău BASF, odată cu invitația la concurs.

Cele mai bune vinuri merită degustate de un juriu pe măsură. Pentru asta, am apelat la Asociația Degustătorilor Autorizați din România. Degustătorii oenologi vor juriza fiecare tip de vin și vor alege în cadrul fazelor regionale câte trei vinuri finaliste pentru fiecare categorie de vin. Vom alege așadar 36 de vinuri finaliste, care vor participa la faza națională, pe 18 mai, în Alba Iulia.

În plus, la fiecare din cele patru evenimente regionale poți vedea cele mai noi tehnologii de protecție a viței de vie, care sunt avantajele produselor BASF pentru viticultură și vei afla poveștile de succes ale celorlalți viticultori. Dacă faci un vin care merită cunoscut, nu mai aștepta! Cere acum invitația de participare reprezentantului tău BASF și înscrie-te la concursul ”Povești cu vinuri românești”!

Mergi sus