Ce spun fermierii: Pavel Bonea

Vrei să știi cum privesc și alți fermieri situația actuală? Cum îi afectează și ce soluții li se par cele mai potrivite pe termen scurt și lung? Și noi vrem să aflăm, astfel că am discutat cu mai mulți dintre ei.

Iată în continuare răspunsurile oferite de Pavel Bonea, legumicultor din comuna Vărăști, județul Giurgiu. Acesta cultivă roșii, salată și ceapă verde, pe o suprafață totală de 4.200 de metri pătrați. În discuția cu colegul nostru, a vorbit despre lipsa forței de muncă, despre impactul importurilor asupra producătorilor locali și despre nevoia de susținere din partea consumatorilor români și a Guvernului.

Materialul face parte din inițiativa “ Mulțumim fermierilor” , prin care BASF susține micii fermieri care traversează această perioadă dificilă. Invităm fermierii să intre pe site în secțiunea dedicată , unde vor găsi interviuri cu fermierii care au reușit să-și stabilizeze fluxurile de vânzare în această perioadă, sfaturi pentru micii producători, informații despre cum se pot vinde sau promova produsele online și până la articole de specialitate pentru protecția culturilor.

Culturi similare

Agricultura nu stă pe loc. #MulțumimFermierilor

Fermierii noștri au ales să continue activitatea. Ei nu pot spune ”stăm acasă”. Ei lucrează pentru noi toți. Pentru aceasta, le mulțumim din inimă!

Vezi cum îi putem ajuta

Ne puteți găsi de acum și pe Facebook!

Nu uita să dai like paginii noastre pentru a fi la curent cu ultimele știri, dar și pentru a afla sfaturi oferite de colegii noștri.

Accesează pagina
Mergi sus