BASF Agricultural Solutions România
Agricultură

Fermierii sunt îndemnați să încheie contractele de irigații

28 ian. 2020

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare poate asigura irigațiile pentru o suprafață de 1,4 milioane de hectare

Fermierii pot beneficia de irigații pentru compensarea secetei, anunță Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare. Condiția este ca aceștia să se grăbească pentru a încheia contractele pentru anul 2020, conform Agrointel .

Deoarece precipitațiile din ultima perioadă sunt deficitare, iar prognoza meteo pentru următoarea perioadă nu este una foarte favorabilă culturilor, ANIF îi anunță pe fermieri că apa pentru irigarea culturilor se asigură în mod gratuit, până la punctele de livrare. Agenția poate asigura irigații pentru o suprafață de 1,4 milioane de hectare, acoperind 27 de județe din țară.

Orice fermier, indiferent de statutul juridic de organizare (persoane fizice, juridice, asociații, organizații sau federații), poate beneficia de apă pentru irigații, dacă respectă condițiile de eligibilitate. Pentru informații suplimentare, fermierii se pot adresa filialelor teritoriale ale ANIF. Până acum, Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare a încheiat 556 de contracte, dintre care mai mult de 90% sunt multianuale. Agenția mai anunță că a efectuat irigații inclusiv în luna decembrie a anului trecut.

Noi creăm Revyluția!

Noi creăm Revyluția!

Revysol®: descoperă noul triazol de la BASF

Mai multe detalii
Liga Profitabilității în cultura BASF

Liga Profitabilității în cultura BASF

BASF premiază eficiența în agricultură. Mândrește-te cu rezultatele muncii tale, înscrie-te în Liga Profitabilității în Agricultură și noi îți răsplătim eforturile!

Participă și tu
Profită de ofertele speciale BASF

Profită de ofertele speciale BASF

Descoperă ofertele speciale și pachetele tehnologice BASF.

Vezi promoțiile BASF
Mergi sus