Cum va fi vremea în luna decembrie

Vezi prognoza emisă de Administrația Națională de Meteorologie

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru intervalul 29 noiembrie – 27 decembrie. Conform specialiștilor, decembrie va debuta cu temperaturi scăzute și precipitații multe. Estimarea arată temperaturi mai mici decât cele normale din această perioadă, motiv pentru care în zonele intracarpatice și la munte vom putea asista și la precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

În intervalul 6-13 decembrie, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă în toată țara. Precipitațiile vor avea cantități apropiate de cele normal la nivelul întregii țări, se mai arată în buletinul meteo emis de ANM.

Pentru săptămâna 13-20 decembrie, specialiștii de la ANM prognozează temperaturi medii mai ridicate decât valorile normale, în aproape toate regiunile, dar cu precădere în zona de nord-est a țării. Și regimul de precipitații va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

De Crăciun, în săptămâna 20-25 decembrie, temperaturile vor fi mai calde decât valorile specifice perioadei, în toată țara. Și cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale, cu excepția zonei de nord-est, unde este posibil să apară un deficit.

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările (email sau SMS). Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Xemium® - Formula Activă în Spațiu și Timp

Molecula lansată cu succes de BASF în 2017, Fluxapiroxad, devine începând cu anul 2022 Xemium® - molecula inteligentă cu acțiune FAST

Descoperă Xemium®

De acum poți primi noutățile BASF și pe WhatsApp

Te poți abona la informările noastre în 3 pași simpli. Știri, sfaturi, recomandări, rapid și ușor, direct pe WhatsApp.

Mai multe detalii

Echipa vânzări BASF din zona ta

Ai întrebări despre produsele noastre?

Contactează-ne acum

Alege hibrizii de floarea-soarelui de la BASF!

Acordis CLP, Aluris CLP, Averon SU, Coloris CL, Dracaris CLP, InSun 222 CLP, InSun 200 HO CLP și Loris CLP

Veți fi bucuroși că ați cultivat raze de soare!

Află mai multe
Mergi sus