Gestionarea produselor

Maximizează beneficiile. Minimizează riscurile

BASF urmărește în mod constant să îmbunătățească performanțele produselor sale în ceea ce privește siguranța mediului și a sănătății, pe toată durata ciclului de viață a respectivului produs. Aceasta înseamnă că suntem permanent angajați în gestionarea responsabilă și etică a produselor noastre pentru protecția culturilor - de la cercetare și dezvoltare până la distribuție, utilizare și reciclare, precum și eliminarea finală a ambalajelor goale. Acest management holistic al produselor este o inițiativă cheie a companiei.

De ce este atât de important pentru noi? Gestionarea și utilizarea responsabilă a produselor noastre pentru protecția culturilor contribuie la crearea unei agriculturi durabile și la protejarea mediului și a sănătății publice. Prin maximizarea beneficiilor și minimizarea riscului, contribuim la susținerea viitorului nostru și la transformarea lumii într-un loc mai bun pentru copiii noștri.

Gestionarea produselor este un imperativ etic și de afaceri pentru o creștere durabilă a agriculturii. Nouă miliarde de oameni vor trebui să fie hrăniți cu resursele existente până în 2050. Aceasta impune soluții creative, inteligente și mai ales durabile.

Ambalajul Eco Packaging

Pentru a încuraja o utilizare sigură și eficientă a produselor pentru protecția plantelor am dezvoltat Eco Packaging, soluția optimă de ambalare pentru siguranță și confort în manevrabilitate.

SCAPA: Recuperarea ambalajelor

SCAPA de ambalajele provenite de la produsele pentru protecția plantelor. Participă la campania de colectare a ambalajelor provenite de la produsele de protecție a plantelor și ajută la protejarea naturii, îndeplinind în același timp obligațiile legale.

Folosirea responsabilă a pesticidelor

Pentru a face performanță în agricultură, prima și prima dată trebuie să știi cum să utilizezi responsabil produsele de protecția plantelor, pentru a proteja sănătatea umană și a mediului.

Mergi sus