Gestionarea produselor

Maximizează beneficiile. Minimizează riscurile

BASF urmărește în mod constant să îmbunătățească performanțele produselor sale în ceea ce privește siguranța mediului și a sănătății, pe toată durata ciclului de viață a respectivului produs. Aceasta înseamnă că suntem permanent angajați în gestionarea responsabilă și etică a produselor noastre pentru protecția culturilor - de la cercetare și dezvoltare până la distribuție, utilizare și reciclare, precum și eliminarea finală a ambalajelor goale. Acest management holistic al produselor este o inițiativă cheie a companiei.

De ce este atât de important pentru noi? Gestionarea și utilizarea responsabilă a produselor noastre pentru protecția culturilor contribuie la crearea unei agriculturi durabile și la protejarea mediului și a sănătății publice. Prin maximizarea beneficiilor și minimizarea riscului, contribuim la susținerea viitorului nostru și la transformarea lumii într-un loc mai bun pentru copiii noștri.

Gestionarea produselor este un imperativ etic și de afaceri pentru o creștere durabilă a agriculturii. Nouă miliarde de oameni vor trebui să fie hrăniți cu resursele existente până în 2050. Aceasta impune soluții creative, inteligente și mai ales durabile.

Pentru a încuraja o utilizare sigură și eficientă a produselor pentru protecția plantelor am dezvoltat Eco Packaging, soluția optimă de ambalare pentru siguranță și confort în manevrabilitate.

SCAPA de ambalajele provenite de la produsele pentru protecția plantelor. Participă la campania de colectare a ambalajelor provenite de la produsele de protecție a plantelor și ajută la protejarea naturii, îndeplinind în același timp obligațiile legale.

Pentru a face performanță în agricultură, prima și prima dată trebuie să știi cum să utilizezi responsabil produsele de protecția plantelor, pentru a proteja sănătatea umană și a mediului.

Mergi sus