BASF Agricultural Solutions România
Agricultură

Responsabilitate în agricultură

Cum crezi că munca ta ca fermier se va schimba în următorii 20 de ani? Și cum va arăta în 2050?

Pentru BASF, dezvoltarea sustenabilă înseamnă îmbinarea succesului pe termen lung în afaceri cu protejarea mediului și responsabilitatea socială. De-a lungul timpului, de mai bine de 100 de ani, am lucrat alături de fermieri, concentrându-ne cercetările asupra dezvoltării celor mai bune produse și soluții posibile. Sprijinim practicile agricole productive și sustenabile ce protejează terenurile pe care le ai în grijă pentru generațiile viitoare, răspunzând în același timp cerințelor societății moderne.

Putem conta pe tine pentru a transforma această oportunitate în realitate?

Sustenabilitatea în agricultură reprezintă asigurarea unor producții ridicate, fără a submina însă resursele de care depinde productivitatea.

BASF crede că afacerile pot avea succes pe termen lung doar dacă acționează responsabil față de mediu și societate. Inspirați de fermieri și de valorile vieții rurale, BASF se angajează să contribuie la producția globală de hrană prin intermediul agriculturii sustenabile. În paginile care urmează, îți punem la dispoziție informații practice pentru a te sprijini în integrarea practicilor sustenabile în ferma ta.

Gestionarea apei

Gestionarea apei

Apa este o resursă esențială. Ce diferență poate face chiar și un singur fermier în privința apei?

Sănătatea populației

Sănătatea populației

Nu face niciodată compromisuri privind siguranța. Folosește cu responsabilitate produsele pentru protecția plantelor.

Siguranța hranei

Siguranța hranei

Culturi sănătoase înseamnă hrană sigură. Pentru fermieri, provocarea constă în obținerea unor recolte cât mai mari, care să respecte întocmai standardele de siguranță.

Utilizarea echipamentului individual de protecție

Utilizarea echipamentului individual de protecție

Citește instrucțiunile din acest ghid de utilizare în siguranță a produselor pentru protecția plantelor.

Mergi sus