BASF Agricultural Solutions România

Agricultură

Contact

Folosirea responsabilă a pesticidelor

Pentru a face performanță în agicultură, prima și prima dată trebuie să știm cum să utilizăm responsabil produsele de protecția plantelor, pentru a proteja sănătatea umană și a mediului.

BASF: curatare mașina de stropit livada Recomandări BASF pentru o agricultură sustenabilă. Sfaturile BASF pentru utilizarea mașinii de stropit în livadă. Cum se curăță mașina de stropit pomii. Procesul de curățare interioară și exterioară pentru mașina de stropit, în livadă sau la fermă. Sfaturi curățare echipament protecție pentru fermieri.

BASF: curatare echipament de stropit Recomandări BASF pentru o agricultură sustenabilă. Sfaturile BASF pentru echipamentul de stropit culturi de câmp. Curățarea interioară și exterioară a mașinii de stropit. Curățarea responsabilă a rezervorului și echipamententului de stropit pe câmp sau la fermă.

BASF: curatare pompa de stropit Recomandări BASF pentru o agricultură sustenabilă. Sfaturile BASF pentru pompa de stropit de spate. Cum se curăță pompa de stropit pomii. Procesul de curățare interioară și exterioară a pompei de spate, în livadă sau pe câmp. Sfaturi curățare echipament protecție pentru fermieri.

BASF: stropirea responsabilă a culturilor Recomandări BASF stropire plante. Sfaturi pentru gestionarea responsabilă a produselor de protecție a plantelor înainte de stropire, în timpul aplicării și după stropire.

BASF: utilizare echipament protectie fermieri Recomandări BASF pentru o agricultură sustenabilă. Sfaturile BASF pentru utilizarea responsabilă a echipamentului de protecție pentru fermieri. Cum se folosește echipamentul individual pentru protecție. Depozitare echipament protectie ferma. Imbracare echipament stropit ferma. Curatare echipament de protectie fermieri. Folosire combinezon protectie ferma. Spalare echipament protectie pentru stropirea plantelor.

BASF - Utilizarea responsabilă a produselor Pesticidele și produsele chimice trebuie manipulate și depozitate de persoane autorizate în locuri special amenajate. Află informații utile, privind respectarea regulilor ce previn și împiedică accidentele ce pot afecta mediul înconjurător și sănătatea umană.

Ambalajul Eco Packaging 2018

Ambalajul Eco Packaging 2018

Pentru a încuraja o utilizare sigură și eficientă a produselor pentru protecția plantelor am dezvoltat Eco Packaging, soluția optimă de ambalare pentru siguranță și confort în manevrabilitate.

Află mai multe
SCAPA: Recuperarea ambalajelor

SCAPA: Recuperarea ambalajelor

SCAPA de ambalajele provenite de la produsele pentru protecția plantelor. Participă la campania de colectare a ambalajelor provenite de la produsele de protecție a plantelor și ajută la protejarea naturii, îndeplinind în același timp obligațiile legale.

Află mai multe
Mergi sus