BASF Agricultural Solutions România
povesti cu vinuri romanesti, editia a VI-a
Agricultură

Etapa finală

Pe 15 iulie 2021 aflăm vinurile câștigătoare în concursul „Povești cu vinuri românești”

Vom actualiza treptat această pagină, pe măsură ce se desfășoară etapele regionale. Până atunci, te invităm să te înscrii la concurs!

Vinul tău are o voce care merită auzită. Ascultă povestea vinului cu BASF și noi te premiem. Înscrie-te!

După 4 etape regionale, concursul național „Povești cu vinuri românești” urmează să desemneze cele mai bune vinuri roșii, roze și albe din țară în cadrul marii finale din 15 iulie 2021.

Aceasta se va desfășura în cadru restrâns la Constanța, respectându-se toate normele sanitare în vigoare.

În cadrul aceluiași eveniment se va afla și câștigătorul premiului pentru Cea mai frumoasă etichetă, ales prin vot popular online.

Toți producătorii și iubitorii de vin sunt invitați să urmărească gala și să ni se alăture evenimentului prin care sărbătorim împreună calitatea deosebită a vinurilor românești.

Pentru a ajunge în finală, cele 36 de vinuri s-au făcut remarcate în regiune prin notele excelente obținute din partea juriului. Acesta e format din experții Asociației Degustătorilor Autorizați din România (ADAR), care s-au bazat pe normele sistemului internațional de evaluare stabilite de Organizația Internațională a Viei și Vinului (OIVV).

Vezi edițiile anterioare - 2016 - 2020

Vezi edițiile anterioare - 2016 - 2020

Descoperă vinurile câștigătoare din anii trecuți

Podgorii alese

Podgorii alese

Atunci când vorbim despre cultivarea viței de vie, discutăm despre o structură compusă din regiuni viticole, centre viticole, podgorii și plaiuri viticole. Iată câteva dintre cele mai importante sau frumoase podgorii românești

Cum protejăm vița de vie

Cum protejăm vița de vie

Grupul BASF participă activ, prin cercetare și inovații, la progresul sectorului viti-vinicol. În fiecare an, BASF investește peste 300 de milioane de euro în inovație. Pentru a găsi soluțiile zilei de mâine, peste 1200 de cercetători și tehnicieni se mobilizează în centrele noastre de cercetare și în cele opt stațiuni experimentale, răspândite pe patru continente.

Mergi sus