BASF Agricultural Solutions România
Agricultură

Oferte promoționale porumb și floarea-soarelui

Bucură-te de avantajele produselor BASF pentru culturile tale de porumb sau floarea-soarelui

Cultura ta necesită mereu cea mai bună protecție. Indiferent că vorbim despre cultura de porumb sau cea de floarea-soarelui, plantele merită siguranța oferită de produsele BASF, iar tu meriți un bonus. De aceea, BASF ți-a pregătit patru oferte promoționale de neratat, pentru un sezon agricol în care culturile tale să-și atingă potențialul maxim de producție.

Ofertă promoțională pentru erbicidarea culturii de porumb

Pachetul de erbicide Rekord® Max și-a câștigat deja o reputați solidă pentru eficacitatea sa de lungă durată și capacitatea de a asigura combaterea completă a buruienilor pe întreg sezonul agricol la cultura de porumb. Acum, BASF vine cu o propunere și mai bună.

Cumpără 10 pachete Rekord® Max și vei primi gratuit încă un pachet, pentru a acoperi o suprafață și mai mare fără costuri suplimentare de achiziție a erbicidelor. Oferta este valabilă de la 3 ianuarie 2022, în limita stocului disponibil. Pentru a profita de această ofertă, adresează-te distribuitorului tău BASF .

Ofertă promoțională fungicid porumb și floarea-soarelui

Cultura ta de porumb are nevoie de sprijin adecvat în lupta cu buruienile și agenții patogeni. BASF a pregătit un pachet promoțional în acest scop. Cumpără 100 de litri de fungicid Retengo® și vei primi gratuit încă 10 litri de Retengo®.

Retengo® este un fungicid inovator ce conține 200 g/l Piraclostrobin. Substanța activă aparține grupului de strobilurine și are o mișcare translaminară în plantă acționând preventiv și parțial curativ împotriva agenților patogeni specifici culturilor de floarea-soarelui și porumb.

Retengo® combate un spectru larg de boli, crește eficiența dezvoltării plantelor și totodată mărește toleranța la stres, datorită efectelor AgCelence®. La cultura de porumb, fungicidul Retengo® oferă protecție împotriva Puccinia sorghi, Helmithosporium spp și Kabatiella zeae. Pentru cultura de floarea-soarelui, fungicidul Retengo® oferă eficacitate deosebită în controlul Phomopsis helianthi, Phoma macdonaldii, Alternaria helianthi și Sclerotinia sclerotiorum.

Oferta e valabilă începând cu 3 ianuarie 2022, în limita stocului disponibil și se desfășoară exclusiv prin intermediul distribuitorilor și partenerilor BASF.

Fii un fermier informat!

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările la newslettere și alte comunicări prin SMS. Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Abonează-te acum
Echipa vânzări BASF din zona ta

Echipa vânzări BASF din zona ta

Ai întrebări despre produsele noastre?

Contactează-ne acum
De acum poți primi noutățile BASF și pe WhatsApp

De acum poți primi noutățile BASF și pe WhatsApp

Te poți abona la informările noastre în 3 pași simpli. Știri, sfaturi, recomandări, rapid și ușor, direct pe WhatsApp.

Mai multe detalii
Soluții digitale de la BASF

Soluții digitale de la BASF

Aplicația AgAssist – asistentul digital din buzunarul tău

Descarcă aplicația
Mergi sus