Alege Smart pentru cultura ta

Fiecare achiziție îți poate aduce bani înapoi în cont cu pachetele BASF dedicate culturii de viță de vie, măr și legume

Campania se desfășoară în perioada 10 ianuarie - 30 iunie 2023, timp în care te poți înscrie prin transmiterea unuia sau mai multor mesaje la numărul de WhatsApp 0722 118 619, cu următoarele informații:

  • Detalii de identificare (numele fermei, numele reprezentantului fermei - administrator sau salariat, care realizează înscrierea în Campanie).
  • Număr de telefon.
  • Copie/ copii după factura/ facturile care atestă achiziția produselor participante. Te rugăm să ștergi de pe factură orice informație cu privire la achiziția altor produse decât cele care apar în portofoliul BASF.
Banii vor fi virați în conturile IBAN, prezente pe facturile care atestă achiziția produselor ce fac parte din campanie, ale participanților desemnați câștigători până la data de 31 august 2023.

În cazul în care pe facturile transmise nu se regăsește contul IBAN, participantul va trebui să transmită un document emis de banca unde are contul deschis, care atestă IBAN-ul societății pentru care a facut înscrierea.

De acum poți primi noutățile BASF și pe WhatsApp

Te poți abona la informările noastre în 3 pași simpli. Știri, sfaturi, recomandări, rapid și ușor, direct pe WhatsApp.

Mai multe detalii

Soluții digitale de la BASF

Aplicația AgAssist – asistentul digital din buzunarul tău

Descarcă aplicația

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările (email sau SMS). Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Abonează-te acum
Mergi sus