Culturi sănătoase, fermieri fericiți

Participă la campania "Culturi sănătoase, fermieri fericiți" și plătești mai puțin pentru fungicidele Daxur® și Mizona®.

Promoția se desfășoară în perioada 3 ianuarie - 14 iunie 2024, timp în care te poți înscrie prin transmiterea unuia sau mai multor mesaje la numărul de WhatsApp 0735 318 576, cu următoarele informații:

  • Detalii de identificare (numele fermei, numele reprezentantului fermei - administrator sau salariat, care realizează înscrierea în Campanie).
  • Număr de telefon.
  • Copie/ copii dupa factura/ facturile care atestă achiziția produselor participante. Te rugăm să ștergi de pe factură orice informație cu privire la achiziția altor produse decât cele care apar în portofoliul BASF.
Banii vor fi virați în conturile IBAN, prezente pe facturile care atestă achiziția produselor ce fac parte din campanie, ale participanților desemnați câștigători până la data de 30 august 2024. În cazul în care pe facturile transmise nu se regăsește contul IBAN, participantul desemnat câștigător va trebui să transmită un document emis de banca unde are contul deschis, care atesta IBAN-ul societății pentru care a facut înscrierea.

Mergi sus