BASF Agricultural Solutions România
Agricultură

Pachet comercial pentru pomicultură

Beneficiază de 4% discount suplimentar față de achiziția individuală a produselor

O cultură sănătoasă de pomi fructiferi are nevoie de protecție eficientă contra bolilor ce pot compromite recolta. De aceea, BASF pune la dispoziția pomicultorilor un nou pachet comercial, ce oferă un discount suplimentare de 4% comparativ cu prețul individual al produselor. Pachetul este calibrat pentru o suprafață de 5 hectare.

Pachetul conține:

Fungicidul Dagonis®

Produsul Dagonis® se aplică în doza de 1 litru/ha, pentru combaterea rapănului și făinării la pomii fructiferi. Este un produs nou, cu spectru larg de combatere. Fungicidul oferă un grad ridicat de protecție pomilor fructiferi, grație sinergiei celor două substanțe active: fluxapiroxad și difenoconazol. Fungicidul este util inclusiv pentru managementul rezistenței, oferind control de durată asupra boiilor.

Substanța fluxapiroxad are o structură moleculară unică, ce poate lua atât conformație hidrofilă, cât și lipofilă, având o mobilitate extraordinară în plantă. Fluxapiroxad inhibă enzima succinat dehidrogenază. Proprietățile sale preventive ajută la inhibarea dezvoltării și reproducerii agentului patogen.

A doua substanță activă a produsului Dagonis®, difenoconazol, este un triazol care a demonstrat de mulți ani selectivitatea excelentă față de cultură și capacitatea de a asigura un spectru larg de control și protecție de durată a plantei.

Fungicidul Bellis®

Bellis® este un fungicid polivalent pentru cultura mărului și părului,, cu rol preventiv împotriva rapănului, făinării și a bolilor de depozit. Produsul conține două substanțe active: piraclostrobin și boscalid. Acționează rapid și oferă o protecție îndelungată, asigurând o profitabilitate crescută prin asigurarea unor recolte de înaltă calitate.

Fungicidul Bellis® acționează prin diferite mecanisme în etapele dezvoltării patogenului. Substanța piraclostrobin este preluată de frunze și distribuită translaminar. Având rezistență crescută la spălare, piraclostrobin acționează preventiv și inhibă germinația sporilor patogenului. A doua substanță activă, boscalid, acționează sistemic și translaminar, oprind creșterea tubului germinativ, germinarea sporilor și formarea apresorilor patogenului.

Pachetul comercial pentru pomicultură este disponibil prin intermediul distribuitorilor BASF.

Pentru detalii contactează un reprezentant BASF .

Oferta este valabilă în limita stocului disponilbil.

Echipa vânzări BASF din zona ta

Ai întrebări despre produsele noastre?

Contactează-ne acum

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările la newslettere și alte comunicări prin SMS. Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră.

Abonează-te acum

Noul fungicid Dagonis®

Descoperă noul fungicid polivalent de la BASF. Este simplu de folosit și poate fi aplicat la peste 20 de culturi de legume sau pomi fructiferi.

Vezi caracteristicile tehnice
Mergi sus