BASF Agricultural Solutions România
Agricultură

Pachet comercial pentru pomicultură/legumicultură

Profită de discountul suplimentar de 3,3% față de prețul individual al produselor

Pachetul tehnologic pentru pomicultură / legumicultură conține două produse inovatoare, Dagonis® (2 litri) și Signum® (3 kilograme). Este suficient pentru tratamentul unei suprafețe de min. 2 hectare.

Achiziționând acest produs vei putea preveni și combate boli precum rapănul, făinarea, monilioza și putregaiul cenușiu.

Despre produsele din pachet

Produsul Dagonis® este un fungicid nou, cu spectru larg de combatere, ce oferă protecție deosebită plantelor prin sinergia celor două substanțe active: fluxapiroxad și difenoconazol. Timpul de pauză este favorabil până la recoltare, putând fi integrat excelent în programele de gestionare a reziduurilor. Doza de aplicare variază în funcție de cultură și agentul patogen țintă, poate fi între 0,6 – 2 l/ha.

Produsul Signum® este utilizat pentru combaterea moniliozei la sâmburoase, putregaiului cenușiu și făinării la legume. Conține două substanțe active performante, boscalid și piraclostrobin. Folosind acest fungicid, poți asigura producții însemnate cantitativ, de calitate superioară, grație efectelor de vitalizare AgCelence®. Fungicidul Signum® se aplică în doza recomandată de 0,5 kg/ha pentru monilioză și 1,5 kg/ha pentru putregaiul cenușiu.

Pachetul comercial este disponibil prin intermediul distribuitorilor BASF.

Pentru detalii contactează un reprezentant BASF .

Oferta este valabilă în limita stocului disponilbil.

Echipa vânzări BASF din zona ta

Ai întrebări despre produsele noastre?

Contactează-ne acum

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările la newslettere și alte comunicări prin SMS. Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră.

Abonează-te acum

Noul fungicid Dagonis®

Descoperă noul fungicid polivalent de la BASF. Este simplu de folosit și poate fi aplicat la peste 20 de culturi de legume sau pomi fructiferi.

Vezi caracteristicile tehnice
Mergi sus