Creatorii vinului românesc

Oenologi din România: interviu cu Veronica Gheorghiu

Oenologul cramei Oprișor, Veronica Gheorghiu, care a fost și parte din juriul concursului „ Povești cu Vinuri Românești ”, povestește despre importanța materiei prime și nivelul înalt de calitate pe care aceasta trebuie să o aibă pentru a putea crea un vin cu adevărat bun. „Sănătatea materiei prime”, spune ea, „este și sănătatea viitorului vin”.

Urmărește interviul pentru detalii despre nevoia educării consumatorului român în privința tehnicilor de producție și află de ce oenologul felicită producătorii de vin, știind prea bine cât timp se dedică realizării lui de la culegerea recoltei și până la îmbuteliere.

Culturi similare

Povești cu vinuri românești, ediția a VII-a, 2022

Pășește printre stelele vinului românesc. S-au ales vinurile câștigătoare la Marea finală.

Vezi marii câștigători

Ce tratamente poți face dacă ai o suprafață mică de viță de vie

Tratamente și doze de aplicare dacă folosești pompa de spate sau atomizor

Vezi recomandările BASF
Mergi sus