BASF Agricultural Solutions România
Agricultură

”Sfatul meu pentru fermieri e să nu ezite să trateze rapița Clearfield cu erbicid Cleranda®, pentru că se obțin rezultate foarte bune.”

GHEORGHE MATEI, SC GUT SRL, CĂLĂRAȘI. 115 ha rapiță Clearfield®. Producție medie 4.200 kg/ha


Domnule Matei, ce rezultate ați obținut după ce ați folosit Cleranda®?


Am folosit Cleranda® la rapiță, cu rezultate foarte bune. Mi-a plăcut! Combate bine, nu a făcut nici un stres la plantă, chiar mi-a plăcut. Vrem și în continuare să folosim erbicidul Cleranda®, la hibrizii compatibili. Am cultivat în toamnă 115 hectare de rapiță Clearfield, tratată cu erbicid Cleranda®. Acum am recoltat 4.200 kg/ha.


Anul acesta am folosit Cleranda® pentru prima dată. Iar în această toamnă vom semăna 500 de hectare cu rapiță, dintre care 250 de hectare în sistem Clearfield®, la care în mod sigur vom aplica erbicid Cleranda®. Și sperăm să obținem rezultate bune, vrem și mai mult. Sunt tot felul de buruieni-problemă, avem destule, dar am văzut că a rămas rapița curată.


De ce ați apelat la Cleranda®?


Ne-a convins producătorul de la care am cumpărat hibrizii. Am văzut și că a fost aplicat la alte loturi, în alte părți și a avut rezultate bune. Apoi, am primit și documentația tehnică, ne-am convins și am aplicat erbicid Cleranda®.


Sfatul meu pentru fermieri e să nu ezite să trateze hibrizii Clearfield® cu erbicid Cleranda®, pentru că se obțin rezultate foarte bune. De aceea, noi vrem ca pentru la toamnă să creștem sistemul Clearfield® la jumătate din suprafața de rapiță, să creștem la 250 de hectare.

Mergi sus