Pachetul revoluționar de fungicide pentru protecția cerealelor: „XR CARE asigură culturi curate și producții mari”

Tehnologia XR CARE de la BASF

XR CARE face parte din tehnologia XR și este un pachet ce conține pachetul fungicid Flexity® Trio și fungicidului Revycare®. Pe lângă aceste două produse, fermierii beneficiază și de acțiunea moleculei inteligente Xemium® în primul tratament. Tripla acțiune a substanțelor active îi ajută pe fermieri să scape rapid și eficient de cele mai întâlnite boli la culturile de cereale.

Am stat de vorbă cu fermierii români și am aflat părerea lor despre noua tehnologie XR.

„În 2020 am hotărât să lucrăm cu BASF, am avut încredere în tehnologia XR. Am aplicat în primul tratament Flexity® Trio, iar cel de-al doilea cu Revycare®. Pe lângă combaterea bolilor, am observat că și fiziologia plantelor este una foarte bună, în primăvară, plantele au avut un start mai bun, datorită produselor plantele au absorbit apa și îngrășământul din sol mai ușor”, ne-a spus Marilena Puțureanu, fermier în cadrul Fermei Variaș Product.

Aplicarea eficientă a tratamentului XR CARE

Experții BASF recomandă ca produsele să fie aplicate în două etape :

  • Pachetul fungicid Flexity® Trio – pentru primul tratament
  • Fungicidului Revycare®- pentru cel de al doilea tratament

„Am avut zone în care nu am folosit tratamentul 2 la timp, dar după Revycare® am izolat boala și am blocat agenții patogeni din cultură, iar infecția nu a mai evoluat pe plantă”, a precizat doamna Marilena, care aduce în discuție nu numai aplicarea corectă a tratamentelor, dar și aplicarea acestora la momentul potrivit. Cu toate acestea, chiar și când există întârzieri, produsele BASF asigură protecția plantelor.

Combate cu succes bolile la culturile de cereale

Fermierii beneficiază de ajutorul tehnologiei XR CARE pentru a combate boli precum făinarea, septorioza, rugina brună, rugina galbenă, ramularia, fuzarioza, pătarea reticulară, sau arsura frunzelor de orz.

„După aplicarea tratamentului nu s-au instalat bolile și cultura a fost curată. Cel de-al doilea tratament cu Revycare® se poate folosi și dacă temperaturile sunt ridicate, pentru că are aceeași eficacitate în cantități mici de apă. Am vizat combaterea septoriozei, combaterea ruginii galbene, ruginii brune și ramularia la orz. Aș menționa și fuzarioza la spic, unde produsul BASF m-a ajutat să nu mai folosesc un al treilea tratament”, a precizat doamna Marilena.

Beneficiile tehnologiei XR CARE de la BASF

Pe lângă combaterea eficientă a bolilor la culturile, fungicizii de care dispune tehnologia XR CARE împreună cu acțiunea moleculei Xemium®, aduc efecte fiziologice AgCelence®, au un efect curativ și rezistă la temperaturi mai mari e 25℃.

Culturi similare

Culturi sănătoase, fermieri fericiți

Descoperă pachetele promoționale de la BASF pentru cereale. Cumperi produse BASF și primești banii înapoi pentru fungicidele Daxur® și Mizona®.

Află mai multe

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările (email sau SMS). Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Abonează-te acum

Tehnologia XR (Xemium® + Revysol®)

Soluția BASF pentru protecția completă împotriva agenților patogeni pe întreaga perioadă de vegetație a cerealelor.

Descoperă tehnologia XR

Soluții digitale de la BASF

Aplicația AgAssist – asistentul digital din buzunarul tău

Descarcă aplicația

De acum poți primi noutățile BASF și pe WhatsApp

Te poți abona la informările noastre în 3 pași simpli. Știri, sfaturi, recomandări, rapid și ușor, direct pe WhatsApp.

Mai multe detalii
Mergi sus